ČLANSTVO

Vsem dosedanjim članicam in članom se iskreno zahvaljujemo za zaupanje in zvestobo našemu društvu. Vabimo Vas, da ostanete z nami še naprej in z Vašimi predlogi in pobudami popestrite delovanje društva. Prosimo Vas, da v začetku koledarskega leta poravnate letno članarino na enega od spodaj navedenih načinov. V primeru izgube članske izkaznice lahko izdelamo novo, za kar je treba doplačati 2,1 Eur. Po pošti Vam bomo poslali znamkico za tekoče leto in naročeno novo člansko izkaznico.

Postanite član/-ica Slovenskega muzejskega društva!

Nove člane prosimo, da izpolnite pristopno izjavo in izpolnjeno pošljete Igorju Vidmarju (tel: 01 230 70 30, gsm: 070 828 707) na e-poštni naslov: igor.vidmar@nms.si.
Prosimo Vas, da poravnate letno članarino na enega od spodaj navedenih načinov! Ob plačilu članarine je treba doplačati še 2,1 Eur za izdelavo nove članske izkaznice. Po pošti Vam bomo poslali Vašo člansko izkaznico in znamkico za tekoče leto.

Ugodnosti članstva:

Veljavna članska izkaznica omogoča rednim članom aktivno delovanje in soodločanje v organih SMD-ja, strokovno izobraževanje, udeležbo na strokovnih ekskurzijah in muzejskih zimskih igrah, zastonjski izvod muzejskega časopisa ARGO in brezplačen ali cenejši obisk muzejev v Sloveniji in (pogosto) tudi v tujini:
=> seznam muzejev, ki z izkaznico SMD omogočajo brezplačen ogled stalnih razstav
Ljubiteljem društva nudimo ugodnosti pri obiskovanju muzejev in vljudno vabimo tudi na strokovne prireditve in družabna srečanja društva!

Članarina in članska izkaznica:

Po sklepu občnega zbora SMD z dne 26. 1. 2009 znaša članarina za redne člane,
zaposlene muzejske delavce 25 Eur in za
člane – ljubitelje (tudi za upokojene muzejske delavce) 15 Eur.
Izdelava nove članske izkaznice stane 2,1 Eur.

Načini vplačila članarine:

1. Z gotovinskim vplačilom:

Ob vplačilu boste dobili znamkico SMD-ja za tekoče leto, ki jo nalepite na vašo izkaznico.
Članarino lahko z gotovino poravnate v Narodnem muzeju Slovenije - Metelkova, Maistrova ulica 1, v Ljubljani, vse dni v tednu od 10. do 18. ure, razen v ponedeljek.

2. Z vplačilom na transakcijski račun SMD-ja:

Podatki plačnika:
Ime, priimek, naslov
Namen: članarina 2016
Koda namena: OTHR
Namen: članarina 2016

EUR: ljubitelji 15,00 € / redni člani 25,00 € / nova izkaznica 2,10 €

Podatki prejemnika:
Slovensko muzejsko društvo, Linhartov trg 1, 4240 Radovljica
IBAN: SI56 1010 0005 4924 014
BIC banke: BAKOSI2X
Referenca: SI00 2016