ČLANSTVO

Vsem dosedanjim članicam in članom se iskreno zahvaljujemo za zaupanje in zvestobo našemu društvu. Vabimo Vas, da ostanete z nami še naprej in z Vašimi predlogi in pobudami popestrite delovanje društva. Prosimo Vas, da v začetku koledarskega leta poravnate letno članarino na enega od spodaj navedenih načinov. V primeru izgube članske izkaznice lahko izdelamo novo, za kar je treba doplačati 2,1 Eur. Po pošti Vam bomo poslali znamkico za tekoče leto in naročeno novo člansko izkaznico.

Postanite član/-ica Slovenskega muzejskega društva!

Nove člane prosimo, da izpolnite pristopno izjavo in izpolnjeno pošljete Renny Rovšnik (gsm: 031 249 986) na e-naslov: renny.rovsnik@nms.si.
Vljudno prosimo, da poravnate članarino na enega od spodaj navedenih načinov. Ob plačilu članarine je treba doplačati še 2,1 EUR za izdelavo nove članske izkaznice (ob prvi včlanitvi, izgubi kartice, spremembi imena). Člansko izkaznico vam bomo skupaj z nalepko za tekoče leto poslali po pošti.
Vljudno prosimo, da nas sproti obveščate o spremembah kontaktnih podatkov.

Ugodnosti članstva:

Veljavna članska izkaznica omogoča rednim članom aktivno delovanje in soodločanje v organih SMD-ja, strokovno izobraževanje, udeležbo na strokovnih ekskurzijah in muzejskih zimskih igrah, zastonjski izvod muzejskega časopisa ARGO in brezplačen ali cenejši obisk muzejev v Sloveniji in (pogosto) tudi v tujini:
=> seznam muzejev, ki z izkaznico SMD omogočajo brezplačen ogled stalnih razstav
Ljubiteljem društva nudimo ugodnosti pri obiskovanju muzejev in vljudno vabimo tudi na strokovne prireditve in družabna srečanja društva!

Članarina in članska izkaznica:

Po sklepu zbora članov SMD z dne 21. 9. 2023 znašša članarina za redne člane, zaposlene muzejske delavce 30 EUR in za člane ljubitelje (tudi za upokojene muzejske delavce) 20 EUR.
Izdelava nove članske izkaznice stane 2,1 EUR.


Načini vplačila članarine:

1. Z gotovinskim vplačilom:

Ob vplačilu boste dobili nalepko SMD-ja za tekoče leto, ki jo nalepite na vašo izkaznico.

Članarino lahko poravnate z gotovino v Narodnem muzeju Slovenije - Metelkova, Maistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, od torka do četrtka med 10. in 15. uro pri g. Igorju Vidmarju, tel: +386 1 230 70 30.

Prav tako pa lahko članarino poravnate s predhodnim dogovorom preko e-pošte renny.rovsnik@nms.si ali telefona +386 31 249 986 pri ga. Renny Rovšnik v Narodnem muzeju Slovenije, Prešernova ulica 20, 1000 Ljubljana.

2. Z vplačilom na transakcijski račun SMD-ja:


Podatki plačnika:
Ime, priimek, naslov
Namen: članarina 2024
Koda namena: OTHR
Namen: članarina 2024

Ljubitelji 20 EUR / redni člani 30 EUR / nova izkaznica 2,1 EUR

Podatki prejemnika:
Slovensko muzejsko društvo, Prešernova ulica 20, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 1010 0005 4924 014
BIC banke: BAKOSI2X
Referenca: SI00 2024
Koda namena: OTHR

Redno zaposlenim muzejskim delavcem lahko članarino poravna osnovna organizacija muzejskega sindikata ali založi muzej. Za vsa pojasnila v zvezi z vplačilom članarine se obrnite na:

Nanika Kokalj, računovodkinja društva
telefon: 05 671 00 53

 
© SMD 2006